Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
Bestill demo
Logg inn

Spotprisavtale fra Noova

Tåler bedriften svingningene i markedet? Denne populære avtalen følger NordPools markedspris – time for time. Strømavtalene våre leveres alltid med Noova Energy.

Kort om spotpris
  • Spotprisen påvirkes av tilbud og etterspørsel, vær og prisområde.
  • Strømkostnadene påvirkes av når strøm brukes. Bedriften belastes for spotprisen i den aktuelle timen som strømmen blir brukt, multiplisert med mengden strøm som brukes.

 

 
Hvem passer avtalen best for?
  • Spotprisavtaler har historisk sett vist seg å være økonomisk gunstig, men dette må veies opp mot verdien av forutsigbarhet på hele eller deler av kraftvolumet.
  • Passer for bedrifter som tåler at markedet svinger.

 

 
Spotpris kombinert med Noova Energy
  • Strømavtalene våre leveres alltid med Noova Energy.
  • Innsikt og forutsetning til å kutte unødvendig forbruk og flytte forbruk til mer prisgunstige og/eller logiske tidspunkt.
  • En egen energirådgiver som bistår med f.eks. bærekraftsrapportering og optimalisering av forbruk.
 
Bevisene du trenger

Hva sier kundene?

Gert GillFactory no. 7 Property

«Med Noova som dedikert og proaktiv energipartner, har vi fått innsikt i hvordan vi bruker energi, hvordan vi utnytter lokalene våre best mulig og hva som er viktigst å overvåke – for optimalisert og bærekraftig energibruk i dag og i fremtiden.»

Robert LiddardSmedvig

«Vi vil ha minst mulig nedetid når tekniske feil oppstår. Med avansert sensorikk fra Noova kan vi reagere raskere – og avverge eventuelle konsekvenser for leietakerne våre. I tillegg blir vi varslet om systemet fanger opp unormalt forbruk.»

noova_kontor (43 of 44) (1)
«Etter innspill fra Noova kuttet vi energiforbruket med 19 prosent i 2022. Det var relativt enkle grep som skulle til, men vi hadde ikke fått det til uten innsikten fra Noova Energy.»
Geir MolbergCFO i IK Norway

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.