Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
Bestill demo
Logg inn
Noova_brand_01-1010935

Optimaliser energibruk for industri

Forutsigbarheten dere trenger

Med Noova som energipartner får du sikre data og forbruksprognoser slik at du kan optimalisere og effektivisere. Vi rådgir også om sikring, rapportering og fleksibilitetsmarkedet.


 

Energiovervåkning og varsling

Få varsel ved avvik slik at du har mulighet til å reagere raskt. Dette er spesielt nyttig om deler av virksomheten har behov for oppfølging, og det minsker risikoen for nedetid.


 

Strategisk prissikring

Vi sikrer basert på forbruksprofil, ønske om forutsigbarhet og tidspunkt det kan være ekstra lønnsomt å sikre. Kundene våre har opplevd stor suksess med sikringsstrategiene våre – spesielt på kortere prosjekter.


 

Leverandørkontrakter

Vi er tredjeparten som hjelper dere med å samle alle utgiftene knyttet til energi. Dette sparer bedriften for utallige timer med administrativt arbeid, og reduserer risikoen for å betale for mye.


 

Energi- og klimakvoter

Investeringer i fornybar energi, som sol- eller vindkraft, kan bidra til å redusere vår avhengighet av fossile brensler – og samtidig redusere klimagassutslipp. Våre åpne API-er gjør det mulig å visualisere data relatert til solenergi i Noova Energy.

Bevisene du trenger

Hva sier kundene?

Gert GillFactory no. 7 Property

«Med Noova som dedikert og proaktiv energipartner, har vi fått innsikt i hvordan vi bruker energi, hvordan vi utnytter lokalene våre best mulig og hva som er viktigst å overvåke – for optimalisert og bærekraftig energibruk i dag og i fremtiden.»

Robert LiddardSmedvig

«Vi vil ha minst mulig nedetid når tekniske feil oppstår. Med avansert sensorikk fra Noova kan vi reagere raskere – og avverge eventuelle konsekvenser for leietakerne våre. I tillegg blir vi varslet om systemet fanger opp unormalt forbruk.»

Kjetil SkaarenOEG Offshore

«Jeg hadde aldri trodd at vi kunne kutte hele 40 % av forbruket. Det var virkelig en aha-opplevelse å se hvor enkelt det er å gjøre forbedringer med bare noen få grep. Vi trodde vi hadde et regulert ventilasjonssystem, men det har stått på – nesten for fullt – både om natten og i helger. Nå har vi stålkontroll.»

Ronny SigbjørnsenMcDonald's

«Vi er en stor aktør som setter fotavtrykk, og vi må jobbe bevisst med bærekraftige løsninger for fremtiden. Noova gir oss innsikt i hvor energitapet er i restaurantene slik at vi har kunnet kutte forbruket betraktelig. Vi har også automatisert flere rutiner – og er flere steg nærmere en fullstending bærekraftig drift.»

Flere funksjoner

Vårt brukervennlige system gir deg full kontroll og oversikt over forbruk og kostnader målt opp mot værdata og produksjon. 

FLX_ (44 of 53)
TOUCH
Bærekraftsrapportering
Bærekraftsrapportering

Med Noova Energy kan du rapportere grundig på – og redusere – forbruk og utslipp, i henhold til krav fra kunder, partnere og myndigheter. Vi selger også opprinnelsesgarantier.

FLX_ (11 of 46)-2
TOUCH
Sensorikk 
Sensorikk 
 

Overvåke temperatur i en fryser, eller bruksfrekvensen til en maskin? Få oversikt over temperatur, fuktighet, inneklima og tilstedeværelse.

feb-116
TOUCH
Reservemarkedet
Reservemarkedet

Bidra til å holde kraftsystemet i balanse, samtidig som du genererer inntekter til bedriften? Ved å bruke ulike reserveprodukter kan du gjøre nettopp dette.

FLX_ (23 of 53)-1
TOUCH
Leietakerfakturering og fordeling
Leietakerfakturering og fordeling

Å håndtere leietakerfordeling og fakturering for næringseiendom kan være en komplisert og tidkrevende prosess, spesielt for store eiendomsaktører som har flere eiendommer og leietakere. 

FLX_ (14 of 53)-3
TOUCH
Undermålere
Undermålere

Har du leietakere? I større bygninger kan det være utfordrende å holde oversikt over hvem som bruker hva. Undermålere gir deg nøyaktig innsikt.

FLX_ (26 of 53)-2
TOUCH
Energirådgivning
Energirådgivning

Energirådgivning spiller en avgjørende rolle i vår helhetlige tilnærming. Vår rådgivning er ikke bare basert på erfaring og kunnskap, den er i stor grad drevet av data. Vi tar alltid hensyn til ditt forbruk, hvor du befinner deg i landet, og når på døgnet og året du bruker mest strøm. 

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.