Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
Bestill demo
Logg inn
1Fest-142

Samarbeids- og integrasjonspartnere

å insite logo + bygg

Å Insite jobber for å gjøre energidata bedre og tilgjengelig for flere. De installerer målere før energidata deretter flyter sømløst over i våre systemer.

Sjekk ut Å Insite ↗ 

Varig

Varig samler og sammenstiller data fra bygningsmassen og -driften automatisk, så du får en helhetlig oversikt over byggenes reelle miljøpåvirkning.

Sjekk ut Varig ↗ 

Kverneland3

Kverneland Energi er et teknologiselskap som jobber med fremtidens energisystemer for produksjon av fornybar energi, ved å kombinere solceller, batterier, lynladere og programvare.

Sjekk ut Kverneland Energi ↗ 

InnovasjonNorge2

Innovasjon Norge jobber for bærekraftig vekst og eksport for norsk næringsliv gjennom kompetanse, kapital og nettverk.

Sjekk ut Innovasjon Norge ↗ 

Swen

Franske Swen Capital Partners investerer i private equity, privat gjeld og privat infrastruktur. Les om vårt samarbeid med Swen her.

Sjekk ut Swen Capital ↗ 

Smartvatten

Smartvatten leverer vanneffektivitetsteknologi som utvikler, produserer og selger tjenester for eiendoms- og vannforsyningssektoren.

Sjekk ut Smartvatten ↗ 

Disruptive-Energies

Disruptive Technologies leverer sensor- og skybaserte programvareløsninger som gir innsikt til å ta informerte beslutninger, øke effektivitet og forbedre driftskontroll.

Sjekk ut Disruptive Technologies ↗ 

Akuna-partner-2

Akuna utvikler digitale tjenester for ren energi og bærekraft. Siden 2017 har de klargjort digitale strategiprosesser, eliminert usikkerhet og fylt eventuelle kunnskapshull. 

Sjekk ut Akuna ↗ 

Bør vi samarbeide?

Fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.