Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
no
Bestill demo
Logg inn
Noova_brand_01-1030068

Karriere i Noova

I Noova er menneskene i fokus.

Arbeidshverdagen

Vi har samlet et team av dedikerte og talentfulle mennesker som jobber sammen mot et felles mål. Hos oss er det ikke bare en jobb, men en mulighet til å utfolde seg kreativt, utforske nye ideer og vokse som person. Vi er overbevist om at det er nettopp i et slikt arbeidsmiljø at det skapes de mest innovative teknologiløsningene innen energisektoren.

Deg hos Noova?

Hva kan du forvente av oss?

Vi skal være en raus organisasjon som setter pris på våre ansatte. Over flere år har vi opprettholdt en svært lav turnover. Det er et klart mål for oss at du skal glede deg til å gå på jobb.

  • Du skal oppleve å bli en del av en organisasjon som verdsetter initiativ og nye idéer - det er lov å ta plass, og takhøyden er stor.
  • Du skal få lov å utvikle deg, og bli så god som du ønsker i jobben. 
  • Dine nye kollegaer gleder seg veldig til å få deg med på laget, og vil ta deg godt i mot. De vil bistå med støtte, råd og god opplæring fra dag èn for å sikre at også du vil trives hos oss.

Møt noen av våre kollegaer

La oss fortelle om hverdagen i Noova

 

 

“Det beste med å jobbe i Noova er menneskene, det er så mange bra folk her! "
Ylonka Kaupang
Ylonka KaupangKey Account Manager, Oslo
“For meg er det både lærerikt og motiverende å jobbe sammen med kundene for å nå et felles mål om å bruke mindre energi. I tillegg finnes det mange gode kollegaer i alle avdelinger i Noova."
simen
Simen BrurbergKey Account Manager, Oslo
“Her styrer du din egen hverdag. Friheten og fleksibiliteten vi har gir meg energi. Det gjør at jeg alltid får lyst til å stå på for at vi skal nå målene våre sammen"
Milda
Milda SurvilieneRegnskap, Stavanger
“For meg er det utrolig givende å jobbe med kundene våre for å oppnå et felles mål om å redusere energiforbruket. Jeg blir motivert av å se at kundene våre lykkes ."
Sigurd Hüth Martinsen
Sigurd Huth MartinsenPORTEFØLJEFORVALTER, Stavanger
Vi har en kultur som legger vekt på felleskap og inkludering, og dette har skapt en atmosfære der det er enkelt å ta initiativ og bidra til fellesskapet.
146-1
Janne GoaCustomer Success
"Ingen dager er like, og jeg har alltid noe nytt å se frem til."
Lene Madsen Skjerahaug
Lene Madsen SkjerahaugMarked og kundestøtte, Stavanger