Skip to content

Support

Er du kunde av Noova og trenger hjelp med en av våre tjenester så tar du kontakt her. Kjenner du navnet på din kundekontakt kan du henvende deg direkte til dem. 

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Send inn en supporthenvendelse i skjemaet eller kontakt oss direkte på e-post, telefon eller chat. Vi svarer innen 24 timer (virkedager).

Les gjerne gjennom våre ofte stilte spørsmål ↗

 

Telefon
Mandag – Fredag
08:00-15:30

(+47) 516 10 170

 

E-post
Henvendelser blir besvart
første virkedag.

post@noova.no

Ofte stilte spørsmål

 
Har du andre spørsmål?
Kontakt oss her ↗
Har jeg supportavtale? Support er inkludert for alle våre kunder. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller ved spørsmål til våre produkter/tjenester.
Hvordan logger jeg meg inn på kundeportalen?
  1. Klikk på kundeportal og velg ditt passord
  2. Logg inn med brukernavn, din e-post og selvvalg passord 
Hjelp, jeg har glemt passordet mitt! Direkte under innloggingsvinduet finner du en link som heter "Don`t remember your password". Trykk på denne for å lage nytt passord. 
Hva er sikringsavtale? Er det lurt å sikre? I en sikringsavtale låser du prisen på alt, eller deler av strømforbruket ditt over en avtalt periode. Er du usikker på om du bør sikre anbefaler vi deg å sette opp en avtale med en av våre energirådgivere. Etter en times kartlegging vil vi anbefale en sikrings strategi som er skreddersydd ditt behov. 
Hvor kan jeg finne fakturakopier? Fakturakopi finner du i kundeportalen. Logg deg inn her med din e-post og selvvalgt passord. 
Hva er spotprisen, hva er prisen i dag?

Dagens strømpris bestemmes av kraftbørsen for Nord-Europa – Nord Pool. Her møtes kraftprodusenter og strømleverandører for å bestemme hvor mye dagens strøm er verdt.

Kraftbørsen eies av Statnett og tilsvarende selskaper fra de andre landene som er en del av Nord Pool-børsen. I tillegg til å styre strømprisene er Nord Pool ansvarlig for å regulere markedet på en god måte

 

Dagens pris finner du her www.nordpoolgroup.com

Kjente feil eller driftsmeldinger ?

Det er for tiden ingen driftsmeldinger.

Ta kontakt med oss for spørsmål.