Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
Bestill demo
Logg inn
Smedvig

Dette sier kundene våre

Gert GillFactory no. 7 Property

Med Noova som dedikert og proaktiv energipartner, har vi fått innsikt i hvordan vi bruker energi, hvordan vi utnytter lokalene våre best mulig og hva som er viktigst å overvåke – for optimalisert og bærekraftig energibruk i dag og i fremtiden.

Robert LiddardSmedvig

Vi vil ha minst mulig nedetid når tekniske feil oppstår. Med avansert sensorikk fra Noova kan vi reagere raskere – og avverge eventuelle konsekvenser for leietakerne våre. I tillegg blir vi varslet om systemet fanger opp unormalt forbruk.

Kjetil SkaarenOEG Offshore

Jeg hadde aldri trodd at vi kunne kutte hele 40 % av forbruket. Det var virkelig en aha-opplevelse å se hvor enkelt det er å gjøre forbedringer med bare noen få grep. Vi trodde vi hadde et regulert ventilasjonssystem, men det har stått på – nesten for fullt – både om natten og i helger. Nå har vi stålkontroll.

Ronny SigbjørnsenMcDonald's

Vi er en stor aktør som setter fotavtrykk, og vi må jobbe bevisst med bærekraftige løsninger for fremtiden. Noova gir oss innsikt i hvor energitapet er, slik at vi har kunnet kutte forbruket betraktelig. Vi har også automatisert flere rutiner, og er flere steg nærmere en fullstending bærekraftig drift.

noova_kontor (43 of 44) (1)
«Etter innspill fra Noova kuttet vi energiforbruket med 19 prosent i 2022. Det var relativt enkle grep som skulle til, men vi hadde ikke fått det til uten innsikten fra Noova Energy.»
Geir MolbergCFO i IK Norway
Noova Energy

Hvordan fungerer teknologien?

Noova Energy bruker avansert teknologi som overvåker, analyserer og identifiserer unødvendig energiforbruk.

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.