Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
Bestill demo
Logg inn

Prissikring fra Noova

Trenger du forutsigbarhet? Vi hjelper deg med å legge en smart sikringsstrategi basert på bedriftens behov, forbruk og område. Strømavtalene våre leveres alltid med Noova Energy.

Kort om prissikring
  • Sikringsavtalers primærfunksjon er å skape trygghet og forutsigbarhet. I et volatilt marked er det kanskje nettopp det bedriften din trenger.
  • Basert på bedriftens behov gir vi råd om å sikre deler eller hele strømforbruket for en kort periode, deler av kommende år eller flere år.
 
Hvem passer avtalen best for?
  • For deg som ønsker forutsigbar fastpris på valgfritt volum.
  • Det finnes ingen "one size fits all" når det gjelder sikring. Derfor analyserer vi bedriften din grundig før vi gir anbefalinger til sikringsstrategi.
 
Prissikring kombinert med Noova Energy
  • Sikring basert på din bedrifts behov, forbruksmønster og geografisk plassering.
  • En egen energirådgiver som bistår med f.eks strategisk sikring, bærekraftsrapportering og effektivisering av forbruk.
  • Regelmessige rapporter om energiforbruk.
 
Bevisene du trenger

Hva sier kundene?

Gert GillFactory no. 7 Property

«Med Noova som dedikert og proaktiv energipartner, har vi fått innsikt i hvordan vi bruker energi, hvordan vi utnytter lokalene våre best mulig og hva som er viktigst å overvåke – for optimalisert og bærekraftig energibruk i dag og i fremtiden.»

Robert LiddardSmedvig

«Vi vil ha minst mulig nedetid når tekniske feil oppstår. Med avansert sensorikk fra Noova kan vi reagere raskere – og avverge eventuelle konsekvenser for leietakerne våre. I tillegg blir vi varslet om systemet fanger opp unormalt forbruk.»

noova_kontor (43 of 44) (1)
«Etter innspill fra Noova kuttet vi energiforbruket med 19 prosent i 2022. Det var relativt enkle grep som skulle til, men vi hadde ikke fått det til uten innsikten fra Noova Energy.»
Geir Molberg (CFO)IK Norway

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.