Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
no
Bestill demo
Logg inn

Indeksavtale fra Noova

Forutsigbarhet og utjevning av kostnader? Med Indeks betaler du en fast pris – upåvirket av markedets svingninger. Strømavtalene våre leveres alltid sammen med Noova Energy.

Kort om indeksavtale
  • Noova gjør daglige sikringshandler frem til leveringsperioden, og låser prisen ved inngangen til perioden – som en fastpris. Du betaler altså en fast pris som ikke påvirkes av markedssvingniger.
  • Daglige sikringshandler jevner ut indeksprisen og eliminerer risiko knyttet til å sikre på toppnivåer. Dessuten tar avtalen hensyn til din bedrifts forbruksprofil.
 
Hvem passer avtalen for?
  • Passer bedrifter som trenger forutsigbarhet og utjevning av kostnader.
  • Indeks passer best for bedrifter med langsiktig energistrategi, som ønsker forutsigbarhet og stabilitet over en lengre periode. Vi anbefaler rullerende 3-års sikring, men vi tilpasser etter bedriftens behov.
 
Indeksavtale kombinert med Noova Energy
  • Egen rådgiver som bistår med bærekraftsrapportering og optimalisering av forbruk.
  • Full oversikt, slik at du kan kutte unødvendig forbruk, utslipp og kostnader.
  • Regelmessige rapporter om energiforbruk.
 
Bevisene du trenger

Hva sier kundene?

Gert GillFactory no. 7 Property

«Med Noova som dedikert og proaktiv energipartner, har vi fått innsikt i hvordan vi bruker energi, hvordan vi utnytter lokalene våre best mulig og hva som er viktigst å overvåke – for optimalisert og bærekraftig energibruk i dag og i fremtiden.»

Robert LiddardSmedvig

«Vi vil ha minst mulig nedetid når tekniske feil oppstår. Med avansert sensorikk fra Noova kan vi reagere raskere – og avverge eventuelle konsekvenser for leietakerne våre. I tillegg blir vi varslet om systemet fanger opp unormalt forbruk.»

noova_kontor (43 of 44) (1)
«Etter innspill fra Noova kuttet vi energiforbruket med 19 prosent i 2022. Det var relativt enkle grep som skulle til, men vi hadde ikke fått det til uten innsikten fra Noova Energy.»

 

Geir Molberg (CFO)IK Norway

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.