Skip to content
Noova - Eksperter på overvåkningssystemer for energiforbruk
Effektiv håndtering av energiforbruk
En viktig faktor for å sikre lønnsomhet og bærekraft

Når du vet mer, kan du bruke mindre

Det vet vi alt om. Nesten.

Introduksjon

Dette er Noova

Det er ikke alltid så mye som skal til

Vi har siden 2005 hjulpet kunder med å spare energi og bli mer miljøbevisste ved hjelp av vår innovative teknologi.

Våre energieffektive produkter har vist seg å være en nøkkel til å redusere energikostnader for bedrifter i ulike bransjer.

Med over 1000 fornøyde kunder kan vi med stolthet si at vi har bred erfaring og kunnskap innen energieffektivisering.

Filosofien

Eller kanskje heller vår visjon?

Mye kan gjøres for å skape en grønnere hverdag for norske bedrifter

Vi elsker å utvikle produkter som ikke bare hjelper våre kunder med å oppnå sine bærekraftsmål, men også gjør det på en enkel og effektiv måte.

Verden beveger seg raskt, og våre produkter er alltid i forkant av den grønne bølgen.

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape resultater for våre kunder, samtidig som vi alltid har fokus på å levere den beste servicen på alle områder.

Med Noova Energy kan du ta beslutninger med innsikt - lønnsomt og bærekraftig!

TOUCH

MÅL

MÅL

Vi har som mål å hjelpe deg med å redusere energiforbruket og skape en driftsmodell som er både kostnadseffektiv og bærekraftig. Gjennom vår kunnskap og innsikt vil Noova Energy gi deg det nødvendige grunnlaget for å ta beslutninger som er både lønnsomme og miljøvennlige.

TOUCH

RESULTAT

RESULTAT

Ved å overvåke og automatisere energiforbruket, har vi oppnådd betydelige reduksjoner på mellom 5 og 40% for våre kunder. Vi kan påvise en gjennomsnittlig kutt på 12,4% av total energibruk. For å få dataene dine på plass i systemet vårt, trenger vi kun 24 timer.

TOUCH

ERFARING

ERFARING

Etter to tiår med erfaring innen energibransjen, har vi utviklet en dyp forståelse for utfordringene og vet nøyaktig hvordan vår teknologi kan utgjøre en betydelig forskjell. Våre innovative produkter er stadig under utvikling og tilpasser seg sømløst til energisektorens kontinuerlige endringer.
Kultur

Menneskene i Noova

 

Utforsk karrierer →

Vi har et dedikert og talentfullt team som jobber sammen for å nå felles mål.

Det skal være gøy å dra på jobb i et miljø som inspirerer til kreativitet, nyskapning og personlig utvikling.

Hos Noova verdsetter vi engasjementet til våre ansatte. De er eksperter på sine felt og har mange års erfaring med å hjelpe kunder til å tenke nytt rundt energiforbruk og drift. De ser på hvert prosjekt som en mulighet til å redusere forbruket og utfordrer deg gjerne til å tenke annerledes.

Vi tar kundeservice på alvor, og det er ikke for ingenting at vi har fått skryt fra våre kunder for å være best i klassen på dette området. 

Hverdagen i Noova

Slik jobber vi

Vi i Noova ønsker å være med på å gjøre bedrifter mer miljøvennlige og energieffektive. Vår målsetning er å være en pålitelig partner for bedrifter som tar bærekraft på alvor, vi tilbyr verdifull innsikt som kan hjelpe dem med å ta lønnsomme og bærekraftige beslutninger.


 

Kartlegge

Vi utfører en grundig analyse av kundens data for å gi verdifull innsikt og et solid grunnlag for beslutninger. Denne prosessen tar vanligvis to dager og krever ingen innsats fra kundens side. Vi samarbeider tett for å sikre nøyaktige og relevante resultater som kan brukes til å definere målene for videre arbeid.


 

Kontrollsjekk

Vi tilbyr en omfattende tjeneste som garanterer at våre kunder er i riktig avgiftsklasse, ikke betaler for inaktive målere og at deres energiforbruk er fornuftig og logisk. Dette utgjør en integrert del av vår kundeservice, hvor vi sikrer at alle våre kunder får tilgang til nødvendige funksjoner for å ha full kontroll over sitt energiforbruk.


 

Status

Etter fire uker, vil vi arrangere et statusmøte hvor vi vil presentere en grundig rapport med våre funn og anbefalinger for videreutvikling. Dette møtet er en essensiell del av vår prosess, og det gir deg verdifull innsikt i nåværende situasjon. Basert på våre anbefalinger kan du utvikle en strategi og ta avgjørelser angående endringer og fremtidig overvåkning.


 

Fakturering

Vi tar ansvar for å samle inn data om timene som brukes og kostnadene fra andre leverandører, samtidig som vi tar oss av all kommunikasjon knyttet til energi med dine leietakere. Dette gir deg trygghet for en problemfri faktureringsprosess, hvor alt blir håndtert på en effektiv og profesjonell måte.

Bærekraft

Et helhetlig syn på FNs bærekraftmål

 

FN har satt en fremtidsrettet og ambisiøs dagsorden for 2030. For å oppnå disse målene er et tett samarbeid mellom forbrukere, næringsliv og myndigheter helt avgjørende. Vi må revolusjonere vår energibruk i dag for å skape gode og varige bærekraftige løsninger. Hos Noova har vi identifisert tre konkrete bærekraftsmål hvor vi mener vi kan utgjøre en reell forskjell i den grønne omstillingen.

 

Les mer om bærekraft →

Et helhetlig syn på FNs bærekraftmål

Hva sier kundene?

Hør hva våre kunder sier! Vi har omfattende erfaring med å bistå ulike typer kundegrupper og kan vise til dokumenterte resultater.

 

Kundecaser →
Vi er en stor aktør, vi setter fotavtrykk og derfor er det viktig at vi jobber bevisst med løsninger som er bærekraftige for fremtiden. Noova gir oss innsikt i hvor energitapet er i restaurantene, vi går da inn å fysisk sjekker hva som er problemet. Vi trenger data for å se hvor vi kaster bort energien vår, da kan vi jobbe bevisst med forbruket for å ta de riktige beslutningene
Ronny SigbjørnsenMcDonalds
IK har samarbeidet med Noova i et år nå, og det har vært et svært godt samarbeid. Noova kom inn og hadde en gjennomgang på strømforbruket vårt og kom med gode innspill på tiltak for å redusere forbruket. Så med hjelp av disse tiltakene og relativt enkle grep har vi redusert strømforbruket med 19% i 2022. Noova har også god kundeoppfølging og en bra softwareløsning på strømforbruket.
Geir MolbergCFO, IK Norway
Ved hjelp av innsikt, analyser og veiledning fra Noova har vi fått stålkontroll over energibruken i bedriften, og det har gitt store resultater. Jeg fikk virkelig en aha-opplevelse da jeg skjønte hvor lett det var å gjøre noe med energibruken. Det var bare noen få grep som skulle til. Vi trodde vi hadde ventilasjonssystemet regulert, men det viste seg at det stod nesten på for fullt om natten og i helger. Jeg hadde aldri forventet at vi kunne kutte hele 40 prosent.
Kjetil SkaarenDaglig leder, OEG Offshore
Med god kunnskap og ny teknologi har Noova gitt oss innsikt i hvordan vi bruker energi og hva som er viktigst å overvåke og tilpasse for å skape et bærekraftig og optimalisert energiforbruk. Noova er både proaktive og dedikerte, og hjelper oss med å redusere energiforbruket vårt. Det har de lykkes med i samarbeid med vår driftsavdeling. For oss er det viktig å ha innovative og løsningsorienterte leverandører. Noova har benyttet seg av ny, spennende sensorteknologi som gir oss et godt bilde av vårt faktiske forbruk og bruken av kontorlandskapet, og hvordan vi kan fortsette å jobbe energismart i fremtiden.
Gert GillDaglig Leder, Factory no.7 Property AS
Det er viktig for oss å levere utmerket oppetid på alle våre tjenester, inkludert kjøling. I alle tekniske anlegg oppstår det fra tid til annen feil, og da er det viktig for oss at vi har god respons og dermed avverge eventuelle konsekvenser for våre leiekunder. Vi bruker sensorer og Noovas EOS system for å overvåke dette. Systemet er tilpasset våre KPI`er, om en av eiendommene overstiger forventet forbruk vil vi også få et varsel
Robert LiddardSmedvig

 

 

Kontakt oss

Interessert i å
lære mer?

 

Send inn kontaktskjema eller finn vår 
kontaktinformasjon her↗.