Skip to content
Lukk
Logg inn
no
Logg inn
feb-472

Vi reduserer energiforbruk og CO2-utslipp

Dette er Noova

Noova er et teknologiselskap som bistår næringslivet med å redusere energiforbruk og CO2-utslipp.

Vi ble etablert i 2005 som et strømselskap. Drøyt tjue år etter utvikler vi avansert teknologi som overvåker, analyserer og identifiserer unødvendig energiforbruk.

Kundene våre reduserer i snitt 12,68 % av energiforbruket – som et direkte resultat av våre funksjoner og varsler. Noen reduserer så mye som 40 %. For når du vet mer, kan du bruke mindre.

Dette vil vi

Vi skal være en ledende aktør for bærekraft i energisektoren ved å inspirere bedrifter til å ta bærekraftige investeringsvalg. 

feb-405
TOUCH

Ansvarlig energipartner

Ansvarlig energipartner

De fleste har ikke forutsetning til å vite om de bruker for mye energi. Vi gir deg innsikten du trenger for å redusere forbruket, og for å skape en mer bærekraftig og kostnadseffektiv driftsmodell.

 

feb-125
TOUCH

Dokumentert kundeverdi

Dokumentert kundeverdi

Noova har dokumentert et gjennomsnittlig reduksjon på 12,68 % av totalt energiforbruk. Noen kunder kutter så mye som 40 %. Det tar kun 24 timer å få dataene dine i systemet vårt – hvor mye kan ditt selskap kutte?

feb-4
TOUCH

Lang erfaring, ledende teknologi

Lang erfaring, ledende teknologi

Etter to tiår fra energibransjen kjenner vi utfordringene – og vet nøyaktig hvordan teknologien vår kan utgjøre en betydelig forskjell. Noova er en etablert aktør med sterke eiere, men vi snur oss raskt – slik at ditt selskap kan levere og rapportere etter økende krav fra myndighetene.

Dette er folkene

 

I Noova vil vi de samme tingene, og vi er opptatt av å skape et arbeidsmiljø som fremmer ansvar og engasjement for bærekraft og samfunnsansvar. 

I tillegg vil vi ha det gøy på jobb. Vi mener at trivsel, nytenking og engasjement er avgjørende for å gjøre vårt beste – og vi anser hvert eneste samarbeid som en mulighet til å redusere energiforbruk og klimagassutslipp.

Vår tilnærming til bærekraftsmålene

 

Globale bærekraftsutfordringer krever felles innsats fra næringslivet, forbrukere og myndigheter. For å oppnå FNs ambisiøse mål for 2030 må vi revolusjonere måten vi bruker energi på. Her kan vi bistå.

Les mer om bærekraft →

Et helhetlig syn på FNs bærekraftmål

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.