Skip to content
Noova - Eksperter på overvåkningssystemer for energiforbruk
Effektiv håndtering av energiforbruk
En viktig faktor for å sikre lønnsomhet og bærekraft

Vi er eksperter på
overvåkningssystemer
for energiforbruk

Introduksjon

Dette er Noova

Vi ønsker å sette retning for en mer bærekraftig bruk av energi

Gjennom avansert teknologi har vi siden 2005 hjulpet våre kunder med å redusere sitt energiforbruk og oppnå en mer bærekraftig drift.

Vi har utviklet en rekke produkter innen energisektoren som hjelper bedrifter med å redusere sitt energiforbruk og kutte kostnader.

Med over 1000 kunder i ulike bransjer, kan vi skilte med en bred erfaring og kunnskap innen energieffektivisering

Filosofien

Vår misjon

Mye kan gjøres for å skape en grønnere hverdag for norske bedrifter

Vi brenner for å utvikle produkter som hjelper kundene våre med å nå sine bærekraftsmål uten at det går ut over drift eller trivsel.

Vi har kommet langt, men verden er i stadig utvikling og det er produktene våre også.

Vi drives av å skape resultater for kundene våre og har alltid service i fokus, i alle ledd av leveransen.

Noovas systemer gir deg grunnlaget du trenger for å endre adferd og ta lønnsomme og bærekraftige beslutninger.

TOUCH

MÅL

MÅL

Vårt mål er å tilføre kunnskap og innsikt for å redusere energiforbruket ditt å skape en kostnadseffektiv driftsmodell.

Noovas systemer gir deg grunnlaget du trenger for å endre adferd og ta lønnsomme og bærekraftige beslutninger.

TOUCH

RESULTAT

RESULTAT

Gjennom å monitorere og automatisere energiovervåkningen har vi redusert energiforbruket med mellom 5 og 40% for kundene våre. Vi kan dokumentere at vi i snitt kutter 12,4% av total energibruk. Dette gjør vi ved hjelp av moderne teknologi, sensorikk og tett oppfølging. Vi trenger 24 timer på å sette dataen din i system.

TOUCH

ERFARING

ERFARING

Gjennom 2 tiår i energibransjen vet vi hvor problemene ligger og hvor vår teknologi kan gjøre størst forskjell. Sammen med våre kunder har vi skapt en forutsigbar hverdag for dem som tørr å tenke litt annerledes. Våre produkter er i kontinuerlig utvikling i takt med situasjonen i energisektoren.
Kultur

Menneskene i Noova

 

Utforsk karrierer →

Vi er stolte av å ha et dedikert og talentfullt team som jobber sammen for å nå felles mål.

Det skal være kjekt å gå på jobb i et arbeidsmiljø som fremmer kreativitet, innovasjon og personlig vekst.

Siden oppstarten i 2005 har Noova vært dedikert til å hjelpe våre kunder med å endre forbruksmønstre, redusere energiforbruk og samlet sett spare på energikostnadene. Nå, med en styrke på 28 dyktige og engasjerte medarbeidere, jobber vi kontinuerlig for å videreutvikle vår kompetanse og arbeidsmiljø.

Hos Noova verdsetter vi engasjementet til våre ansatte. De er eksperter på sine felt og har mange års erfaring med å hjelpe kunder til å tenke nytt rundt energiforbruk og drift. De ser på hvert prosjekt som en mulighet til å redusere forbruket og utfordrer deg gjerne til å endre .

Engasjement gjelder også support og kundeservice. Vi er stolte av å kunde tilby en kort responstid på alle henvendelser for å sikre at du får en god opplevelse.

Hverdagen i Noova

Slik jobber vi

Hos Noova ønsker vi å hjelpe bedrifter med å redusere deres energiforbruk og oppnå en mer bærekraftig drift. Vårt mål er å være en god partner for bedrifter som tar bærekraft på alvor, og å tilby innsikt som grunnlag for å ta gode, lønnsomme og bærekraftige beslutninger.


 

Kartlegge

Vi utfører en grundig kartlegging av kundens data for å gi verdifull innsikt og et godt beslutningsgrunnlag. Prosessen tar vanligvis 2 dager og krever ingen innsats fra kunden. Vi jobber tett for å sikre nøyaktige og relevante resultater som kan brukes til å sette mål for det videre arbeidet.


 

Kontrollsjekk

Vi tilbyr en omfattende service for å sikre at kunden er i riktig avgiftsklasse, ikke betaler for inaktive målere, og at deres energiforbruk er logisk og rasjonelt. Dette er en integrert del av vår kundeservice. Vi sikrer her at alle våre kunder får satt opp de funksjonene som er viktig for dem for å få kontroll.


 

Status

Fire uker etter oppstart vil vi avtale et statusmøte med kunden, hvor vi vil presentere en rapport som inkluderer våre funn og anbefalinger for endring og fremdrift. Dette møtet er en viktig del av vår prosess, og det gir kunden verdifull innsikt i nåværende status og hjelper dem med å utvikle en effektiv forretningsstrategi basert på våre anbefalinger.


 

Fakturering

Vi henter inn opplysninger, timedata og kost fra andre leverandører, og tar oss av all kommunikasjon relatert til energi med dine leietakere.

Bærekraft

Et helhetlig syn på FNs bærekraftmål

 

FN har satt en ambisiøs agenda for 2030. For å nå disse målene vil et samarbeid mellom forbrukere, næringsliv og myndigheter være avgjørende. For å få gode bærekraftige løsninger må vi endre måten vi bruker energi på i dag.
I Noova har vi valgt ut tre bærekraftsmål der vi mener vi kan ha en reell påvirkning i det grønne skiftet.

 

Les mer om bærekraft →

Et helhetlig syn på FNs bærekraftmål

Hva sier kundene?

Vi har erfaring med å hjelpe en rekke forskjellige kundegrupper,men har spesielt fokus på eiendomsselskaper, industri og kjedevirksomheter

Kundecaser →
Vi er en stor aktør, vi setter fotavtrykk og derfor er det viktig at vi jobber bevisst med løsninger som er bærekraftige for fremtiden. Noova gir oss innsikt i hvor energitapet er i restaurantene, vi går da inn å fysisk sjekker hva som er problemet. Vi trenger data for å se hvor vi kaster bort energien vår, da kan vi jobbe bevisst med forbruket for å ta de riktige beslutningene
Ronny SigbjørnsenMcDonalds
IK har samarbeidet med Noova i et år nå, og det har vært et svært godt samarbeid. Noova kom inn og hadde en gjennomgang på strømforbruket vårt og kom med gode innspill på tiltak for å redusere forbruket. Så med hjelp av disse tiltakene og relativt enkle grep har vi redusert strømforbruket med 19% i 2022. Noova har også god kundeoppfølging og en bra softwareløsning på strømforbruket.
Geir MolbergCFO, IK Norway
Ved hjelp av innsikt, analyser og veiledning fra Noova har vi fått stålkontroll over energibruken i bedriften, og det har gitt store resultater. Jeg fikk virkelig en aha-opplevelse da jeg skjønte hvor lett det var å gjøre noe med energibruken. Det var bare noen få grep som skulle til. Vi trodde vi hadde ventilasjonssystemet regulert, men det viste seg at det stod nesten på for fullt om natten og i helger. Jeg hadde aldri forventet at vi kunne kutte hele 40 prosent.
Kjetil SkaarenDaglig leder, OEG Offshore
Med god kunnskap og ny teknologi har Noova gitt oss innsikt i hvordan vi bruker energi og hva som er viktigst å overvåke og tilpasse for å skape et bærekraftig og optimalisert energiforbruk. Noova er både proaktive og dedikerte, og hjelper oss med å redusere energiforbruket vårt. Det har de lykkes med i samarbeid med vår driftsavdeling. For oss er det viktig å ha innovative og løsningsorienterte leverandører. Noova har benyttet seg av ny, spennende sensorteknologi som gir oss et godt bilde av vårt faktiske forbruk og bruken av kontorlandskapet, og hvordan vi kan fortsette å jobbe energismart i fremtiden.
Gert GillDaglig Leder, Factory no.7 Property AS
Det er viktig for oss å levere utmerket oppetid på alle våre tjenester, inkludert kjøling. I alle tekniske anlegg oppstår det fra tid til annen feil, og da er det viktig for oss at vi har god respons og dermed avverge eventuelle konsekvenser for våre leiekunder. Vi bruker sensorer og Noovas EOS system for å overvåke dette. Systemet er tilpasset våre KPI`er, om en av eiendommene overstiger forventet forbruk vil vi også få et varsel
Robert LiddardSmedvig

 

 

Kontakt oss

Interessert i å
lære mer?

 

Send inn kontaktskjema eller finn vår 
kontaktinformasjon her↗.