Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
Bestill demo
Logg inn
Noova-ansatte rundt et møtebord

Vi reduserer energiforbruk og utslipp

Dette er Noova

Noova er et teknologiselskap som bistår næringslivet med å redusere energiforbruk og CO2-utslipp.

Vi ble etablert i 2005 som et strømselskap. Drøyt tjue år etter utvikler vi avansert teknologi som overvåker, analyserer og identifiserer unødvendig energiforbruk.

Kundene våre reduserer i snitt 12,68 % av energiforbruket – som et direkte resultat av våre funksjoner og varsler. Noen reduserer så mye som 55 %. For når du vet mer, kan du bruke mindre.

Dette vil vi

Vi skal være en ledende aktør for bærekraft i energisektoren ved å inspirere bedrifter til å ta bærekraftige investeringsvalg. 

feb-405
TOUCH

Ansvarlig energipartner

Ansvarlig energipartner

De fleste har ikke forutsetning til å vite om de bruker for mye energi. Vi gir deg innsikten du trenger for å redusere forbruket, og for å skape en mer bærekraftig og kostnadseffektiv driftsmodell.

 

feb-125
TOUCH

Dokumentert kundeverdi

Dokumentert kundeverdi

Noova har dokumentert en gjennomsnittlig reduksjon på 12,68 % av totalt energiforbruk. Noen kunder kutter så mye som 55 %. Hvor mye av forbruket kan ditt selskap kutte?

feb-4
TOUCH

Lang erfaring, ledende teknologi

Lang erfaring, ledende teknologi

Etter to tiår fra energibransjen kjenner vi utfordringene, og vi vet hvordan teknologien vår kan utgjøre en betydelig forskjell. Noova er en etablert aktør med sterke eiere, men vi snur oss raskt – slik at ditt selskap kan levere og rapportere etter stadig strengere krav.

Dette er folkene

I Noova vil vi de samme tingene, og vi er opptatt av å skape et arbeidsmiljø som fremmer ansvar og engasjement for bærekraft og samfunnsansvar. 

I tillegg vil vi ha det gøy på jobb. Vi mener at trivsel, nytenking og engasjement er avgjørende for å gjøre vårt beste – og vi anser hvert eneste samarbeid som en mulighet til å redusere energiforbruk og klimagassutslipp.

Vår tilnærming til bærekraftsmålene

 

Globale bærekraftsutfordringer krever felles innsats fra næringslivet, forbrukere og myndigheter. For å oppnå FNs ambisiøse mål for 2030 må vi revolusjonere måten vi bruker energi på. Og her kan Noova bidra.

Les mer om bærekraft →

Et helhetlig syn på FNs bærekraftmål

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.