Skip to content
Lukk
Logg inn
no
Logg inn
Optimalisering av energibruk for kjedevirksomhet - Noova

Optimaliser energibruken for kjedevirksomheten

Kontroll på alle lokasjoner

Få totaloversikt i Noova Energy og reduser forbruket – uten at det går på bekostning av kvaliteten på produkter og tjenester. Vi bistår også med administrering, fakturering og bærekraftsrapportering.

Gjennom tjue års tett samarbeid med kjedevirksomheter, har vi utviklet et system som svarer til bransjens behov. Økt kontroll og et bedre tilbud til butikksjefene resulterer i fornøyde franchisetakere.


 

Overvåkning og varsling

Systemet samler energidata og varsler deg ved avvik. Dette gir deg mulighet til å identifisere områder som bør forbedres. og reagere raskt om deler av virksomheten har behov for oppfølging. 


 

Energieffektivisering

Ved å bruke data fra et energiovervåkningssystem får du innsikt i hvordan du kan implementere energieffektive tiltak som reduserer både forbruk, kostnader og utslipp – for en mer bærekraftig drift.


 

Enklere administrering

Hovedkontor og butikkledere har et stort administrativt apparat. God oversikt over kontrakter, fakturaer, avgifter og strømstøtte gir deg forutsigbarhet og kutter ned tidsbruken på administrative oppgaver.


 

Korrekt fakturering

Vi samler alle fakturaer, varsler om avvik og unormalt høyt forbruk, hjelper med å iverksette forbedringstiltak, og evaluerer effekten av disse tiltakene. Vi sørger for at du er korrekt fakturert i henhold til avgifter og tariffer.

Bevisene du trenger

McDonald's fant energitapet

 

 

Bevisene du trenger

Hva sier kundene?

Kjetil SkaarenOEG Offshore

Jeg hadde aldri trodd at vi kunne kutte hele 40 % av forbruket. Det var virkelig en aha-opplevelse å se hvor enkelt det er å gjøre forbedringer med bare noen få grep. Vi trodde vi hadde et regulert ventilasjonssystem, men det har stått på – nesten for fullt – både om natten og i helger. Nå har vi stålkontroll.

Ronny SigbjørnsenMcDonald's

Vi er en stor aktør som setter fotavtrykk, og vi må jobbe bevisst med bærekraftige løsninger for fremtiden. Noova gir oss innsikt i hvor energitapet er i restaurantene slik at vi har kunnet kutte forbruket betraktelig. Vi har også automatisert flere rutiner – og er flere steg nærmere en fullstending bærekraftig drift.

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.