Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
Bestill demo
Logg inn
Optimalisering av energibruk for kjedevirksomhet - Noova

Optimaliser energibruken for kjedevirksomheten

Kontroll på alle lokasjoner

Få totaloversikt og reduser forbruket – uten at det går på bekostning av kvaliteten på produkter og tjenester. Vi bistår også med administrering, fakturering og bærekraftsrapportering.


 

Overvåkning og varsling

Systemet samler energidata og varsler deg ved avvik. Dette gir deg mulighet til å identifisere områder som bør forbedres. og reagere raskt om deler av virksomheten har behov for oppfølging. 


 

Energieffektivisering

Ved å bruke data fra et energiovervåkningssystem får du innsikt i hvordan du kan implementere energieffektive tiltak som reduserer både forbruk, kostnader og utslipp – for en mer bærekraftig drift.


 

Enklere administrering

Hovedkontor og butikkledere har et stort administrativt apparat. God oversikt over kontrakter, fakturaer, avgifter og strømstøtte gir deg forutsigbarhet og kutter ned tidsbruken på administrative oppgaver.


 

Korrekt fakturering

Vi samler alle fakturaer, varsler om avvik og unormalt høyt forbruk, hjelper med å iverksette forbedringstiltak, og evaluerer effekten av disse tiltakene. Vi sørger for at du er korrekt fakturert i henhold til avgifter og tariffer.

Bevisene du trenger

Hva sier kundene?

Gert GillFactory no. 7 Property

«Med Noova som dedikert og proaktiv energipartner, har vi fått innsikt i hvordan vi bruker energi, hvordan vi utnytter lokalene våre best mulig og hva som er viktigst å overvåke – for optimalisert og bærekraftig energibruk i dag og i fremtiden.»

Kjetil SkaarenOEG Offshore

«Jeg hadde aldri trodd at vi kunne kutte hele 40 % av forbruket. Det var virkelig en aha-opplevelse å se hvor enkelt det er å gjøre forbedringer med bare noen få grep. Vi trodde vi hadde et regulert ventilasjonssystem, men det har stått på – nesten for fullt – både om natten og i helger. Nå har vi stålkontroll.»

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.