Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
no
Bestill demo
Logg inn

Reservemarkedene gir mulighet for å justere forbruk og produksjon raskt for å holde strømnettet i balanse. Her kan din bedrift bidra – og få betalt for det.

Har dere mulighet til å koble ut deler eller hele strømforsyningen, fra 20 sekunder til to timer? I så fall kan det gjøres tilgjengelig for utkobling dersom det skulle oppstå ubalanse.

Det finnes forskjellige markeder å delta i. I det raskeste markedet (FFR) må man bli koblet ut innen 1,7 sekunder og være tilbake i drift innen 15 minutter. I de tregere markedene (mFRR) må man bli koblet ut innen 15 minutter og være utkoblet i 1–2 timer.

Det er svært lønnsomt å delta i reservemarkedene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med å kartlegge mulighetene for utkobling, inkludert faktorer som driftsutfordringer og hyppighet.

noova_kontor (43 of 44) (1)-2

 

Bidra til det grønne skiftet

Økt vind- og solenergi påvirker balansen i kraftmarkedet. Du tar en aktiv og bærekraftig beslutningen for bedrift ved å tilgjengeliggjøre kraftleveransen for utkobling.


 

Enkelt

Vi hjelper deg med å kartlegge bedriftens muligheter for utkobling – inkludert faktorer som driftsutfordringer og hyppighet.


 

Lønnsomt

Det er svært lønnsomt å delta i reservemarkedene. Still bedriftens kraftleveranse tilgjengelig for utkobling – og få betalt for det.

noova_kontor (43 of 44) (1)
"Noova tok en gjennomgang av strømforbruket vårt og kom med gode innspill på tiltak for å redusere forbruket. Med hjelp av relativt enkle grep kuttet vi strømforbruket med 19 % i 2022. Vi er også veldig fornøyd med kundeoppfølgingen og software-løsningen."
Geir MolbergCFO, IK Norway

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.