Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
no
Bestill demo
Logg inn

I større bygninger og områder kan det være en betydelig utfordring å ha full kontroll over hva som bruker mest energi. Ved å ha flere undermålere installert, får du ikke bare nøyaktig innsikt i energiforbruket, men også bedre forutsetninger for å redusere det.

Dette er spesielt nyttig for produksjonsbedrifter som ønsker å viderefakturere produksjonskostnaden.

Hvis du har leietakere, kan fordelingen av kostnadene bli enklere og mer presis. Du slipper å estimere hvem som bruker hva, for nå har du nøyaktige data som gjør at du kan fakturere hver leietaker basert på deres faktiske forbruk. Dette gjør ikke bare din jobb som utleier langt mer behagelig, men det skaper også en rettferdig og transparent fordeling av utgifter.

Med flere undermålere kan du ta kontroll over energiforbruket i større bygninger og områder. Du kan redusere kostnadene, spare energi og skape en mer bærekraftig og effektiv drift. Ta styringen i dag og opplev fordelene ved å ha nøyaktig innsikt i energiforbruket ditt.

Noova_brand_01-1010590

Undermålere vil gi deg:

  • Nøyaktig fordeling av energikostnader for leietakere.
  • Mulighet til å dokumentere energikostander i forhold til produksjon.
  • Du vil kunne dele opp bygget i ønskede soner for å få en oversikt over hvilke soner som trekker mest strøm.
  • Ved bærekraftsrapportering er det av stor betydning å sikre presis fordeling, der de som benytter seg av energien får rapportert dette korrekt.
  • Med bruk av undermålere kan du måle ditt faktiske energiforbruk på en unik og avansert måte.
noova_kontor (43 of 44) (1)
"Noova kom inn og hadde en gjennomgang på strømforbruket vårt og kom med gode innspill på tiltak for å redusere forbruket. Så med hjelp av disse tiltakene og relativt enkle grep har vi redusert strømforbruket med 19% i 2022. Noova har også god kundeoppfølging og en bra softwareløsning på strømforbruket."
Geir MolbergCFO, IK Norway

 

Lyst å vite mer?

Ønsker du å bli kontaktet?
Vi hjelper deg gjerne med å optimalisere energibruken for din bedrift.

 

Her finner du vår kontaktinformasjon ↗