Våre tjenester

Noova har et bredt tjenestetilbud og tilbyr flere verktøy for å optimalisere bedriftens energiforbruk og effektivisere drift. Det gjør deg i stand til å redusere sløsing, ta velinformerte beslutninger for å forbedre egen lønnsomhet og bærekraft.

Noova energikontrakter:
Noova EL er en forkortelse for energiledelse og elektrisitet. Aktiv energiledelse lønner seg både for lommeboken og miljøet. Vi tilbyr kraftavtale tilpasset ditt behov, oversikt over utgifter og anbefalinger for ditt strømforbruk.

Noova administrative tjenester:
Noova Admin er administrasjonstjenestene som sparer deg tid energi og penger. Har bedriften mer enn ett målepunkt med flere kunder under eller flere målepunkt fordelt på mange lokasjoner? Noova Admin gir deg oversikt, forenkler driften og bidrar til riktig fordeling og fakturering av strømkostnader.

Noova Logic:
Teknologiske fremskritt og klimahensyn stimulerer til innovasjon og nye forretningsmodeller. Noova Logic er tjenester som bygger på sensorteknologi og automatiserte prosesser. Du får økt innsikt til å ta veloverveide beslutninger og få kontroll over energiforbruket. Dette gir mer fleksibilitet og reduserer sløsing.

Hva er aktiv energiledelse?

Alle produkter og tjenester i Noova handler om aktiv energiledelse. Det handler om at Noova sørger for at din bedrift får et mer logisk og bærekraftig energiforbruk, samtidig som du sparer penger.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud