Spar tid og penger ved å la Noova gjøre noen administrative oppgaver. Vi samler alle deres energifakturaer, samtidig som vi passer på at du er korrekt fakturert i henhold til avgifter og tariffer. Det er mye tid spart dersom man har 20 filialer!

Hva er samlefaktura ?

En samlet faktura som inneholder alle kundens produkter og tjenester levert av Noova, slik at din bedrift enkelt får oversikt over alle dine kostnader på ett sted – med ett kundenummer.

Hvem passer samlefaktura for?

Alle bedrifter som ønsker å redusere sine administrative oppgaver knyttet til energiforbruk. Særlig kunder som har flere anlegg vil kunne dra nytte av tjenesten, da de får en enkel oversikt over alle sine strømmålere og forbruk samlet på en faktura.

Hvordan fungerer det?

Har du mange anlegg kan enklere administrasjon av energiforbruket lønne seg. Noova innhenter alle faktura med nettleie fra forskjellige leverandører, og sender kunden en samlet faktura med enkel oversikt over alle kostnader.

Du får god oversikt over produkter og tjenester. Noova sjekker at alt er korrekt fakturert fra netteier slik at din bedrift ikke trenger å bruke tid på dette. Fakturaen gir god oversikt over målernummer, pris og antall kWh som er brukt for den angitte perioden. Dersom det er behov for at enkelte målere skal merkes med noe spesielt kan vi selvfølgelig gjøre dette, slik at det er enklere å gjenkjenne hvilke anlegg man betaler for.

Kostnader:

Tjenesten er inkludert i Noova EL.

Ta kontakt per e-post eller telefon for bestilling.

Vi kan tilby utsendelse av samlefaktura via e-post, EHF eller avtalegiro. Dersom det er behov for å få tilsendt underlag for fakturerte kostnader kan vi selvsagt ettersende dette.