Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
Bestill demo
Logg inn
Noova_brand_01-1030068

Dette sier kundene våre

Kontakt oss
Bevisene du trenger

Hva sier kundene?

Gert GillFactory no. 7 Property

Med Noova som dedikert og proaktiv energipartner, har vi fått innsikt i hvordan vi bruker energi, hvordan vi utnytter lokalene våre best mulig og hva som er viktigst å overvåke – for optimalisert og bærekraftig energibruk i dag og i fremtiden.

Robert LiddardSmedvig

Vi vil ha minst mulig nedetid når tekniske feil oppstår. Med avansert sensorikk fra Noova kan vi reagere raskere – og avverge eventuelle konsekvenser for leietakerne våre. I tillegg blir vi varslet om systemet fanger opp unormalt forbruk.

Kjetil SkaarenOEG Offshore

Jeg hadde aldri trodd at vi kunne kutte hele 40 % av forbruket. Det var virkelig en aha-opplevelse å se hvor enkelt det er å gjøre forbedringer med bare noen få grep. Vi trodde vi hadde et regulert ventilasjonssystem, men det har stått på – nesten for fullt – både om natten og i helger. Nå har vi stålkontroll.

Ronny SigbjørnsenMcDonald's

Vi er en stor aktør som setter fotavtrykk, og vi må jobbe bevisst med bærekraftige løsninger for fremtiden. Noova gir oss innsikt i hvor energitapet er i restaurantene slik at vi har kunnet kutte forbruket betraktelig. Vi har også automatisert flere rutiner – og er flere steg nærmere en fullstending bærekraftig drift.

noova_kontor (43 of 44) (1)
«Etter innspill fra Noova kuttet vi energiforbruket med 19 prosent i 2022. Det var relativt enkle grep som skulle til, men vi hadde ikke fått det til uten innsikten fra Noova Energy.»
Geir Molberg (CFO)IK Norway

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.