Skip to content
Våre kunder har alle et mål om å ha bedre kontroll på sitt energiforbruk for å redusere kostnadene og øke effektiviteten.
Det som betyr noe.

Kundereferanser

Fellestrekket
Våre kunder har alle et mål om å ha bedre kontroll på sitt energiforbruk for å redusere kostnadene og øke effektiviteten.

Vi har erfaring med å hjelpe en rekke forskjellige kundegrupper, men har spesielt fokus på eiendomsselskaper, industri og kjedevirksomheter

Vi bistår ved å tilby løsninger som gir kontroll og oversikt over forbruket, samt hjelper til med å strukturere avtaler og fakturering. Vi jobber tett med kundene for å tilpasse oss deres behov og hjelper dem å oppnå bærekraftige resultater.

 

 

 

Brukt av industriledere

Få innsikt hvordan kundene våre kan ta energieffektive beslutninger ved bruk av Noova

 

Les mer

Hva sier kundene?

Vi har erfaring med å hjelpe en rekke forskjellige kundegrupper, men har spesielt fokus på eiendomsselskaper, industri og kjedevirksomheter

 

Vi er en stor aktør, vi setter fotavtrykk og derfor er det viktig at vi jobber bevisst med løsninger som er bærekraftige for fremtiden. Noova gir oss innsikt i hvor energitapet er i restaurantene, vi går da inn å fysisk sjekker hva som er problemet. Vi trenger data for å se hvor vi kaster bort energien vår, da kan vi jobbe bevisst med forbruket for å ta de riktige beslutningene
Ronny SigbjørnsenMcDonalds
IK har samarbeidet med Noova i et år nå, og det har vært et svært godt samarbeid. Noova kom inn og hadde en gjennomgang på strømforbruket vårt og kom med gode innspill på tiltak for å redusere forbruket. Så med hjelp av disse tiltakene og relativt enkle grep har vi redusert strømforbruket med 19% i 2022. Noova har også god kundeoppfølging og en bra softwareløsning på strømforbruket.
Geir MolbergCFO, IK Norway
Ved hjelp av innsikt, analyser og veiledning fra Noova har vi fått stålkontroll over energibruken i bedriften, og det har gitt store resultater. Jeg fikk virkelig en aha-opplevelse da jeg skjønte hvor lett det var å gjøre noe med energibruken. Det var bare noen få grep som skulle til. Vi trodde vi hadde ventilasjonssystemet regulert, men det viste seg at det stod nesten på for fullt om natten og i helger. Jeg hadde aldri forventet at vi kunne kutte hele 40 prosent.
Kjetil SkaarenDaglig leder, OEG Offshore
Med god kunnskap og ny teknologi har Noova gitt oss innsikt i hvordan vi bruker energi og hva som er viktigst å overvåke og tilpasse for å skape et bærekraftig og optimalisert energiforbruk. Noova er både proaktive og dedikerte, og hjelper oss med å redusere energiforbruket vårt. Det har de lykkes med i samarbeid med vår driftsavdeling. For oss er det viktig å ha innovative og løsningsorienterte leverandører. Noova har benyttet seg av ny, spennende sensorteknologi som gir oss et godt bilde av vårt faktiske forbruk og bruken av kontorlandskapet, og hvordan vi kan fortsette å jobbe energismart i fremtiden.
Gert GillDaglig Leder, Factory no.7 Property AS
Det er viktig for oss å levere utmerket oppetid på alle våre tjenester, inkludert kjøling. I alle tekniske anlegg oppstår det fra tid til annen feil, og da er det viktig for oss at vi har god respons og dermed avverge eventuelle konsekvenser for våre leiekunder. Vi bruker sensorer og Noovas EOS system for å overvåke dette. Systemet er tilpasset våre KPI`er, om en av eiendommene overstiger forventet forbruk vil vi også få et varsel
Robert LiddardSmedvig

Kontakt oss

Interessert i å
lære mer?

Send inn kontaktskjema eller finn vår 
kontaktinformasjon her↗.