Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
no
Bestill demo
Logg inn

Energirådgivning spiller en avgjørende rolle i vår helhetlige tilnærming. Vår rådgivning er ikke bare basert på erfaring og kunnskap, den er i stor grad drevet av data. Vi tar alltid hensyn til ditt forbruk, hvor du befinner deg i landet, og når på døgnet og året du bruker mest strøm. 

Når du blir kunde i Noova samler vi inn energidataen din direkte fra El-hub. Dataene blir presentert i Noova Energy. Nå har du en energirådgiver som kontinuerlig analyserer ditt strømforbruk, og viser deg potensielle områder hvor du kan redusere strømkostnadene. Eller enda bedre, hvor du allerede gjør en utmerket jobb. Å gjennomgå energiforbruket er ikke en oppgave som kan utføres en gang i året, et øyeblikksbilde vil ikke gi deg den fulle oversikten. Derfor overvåker Noova Energy ditt forbruk gjennom hele året.

Noova_brand_01-1010909

Dette er energirådgivning fra Noova:

  • Datadrevet energirådgivning
  • Rådgivning i forhold til sikringsstrategier ved behov 
  • En personlig veileder som leder deg gjennom alt fra strategier for å redusere strømforbruket til effektive metoder for å senke kostnadene på nettleien.
  • Automatisk varsling ved ulogisk forbruk
  • Regelmessige webinarer som holder deg oppdatert om de nyeste utviklingene i strømmarkedet
  • Hjelp til å kartlegge behov for tilgjengelige produkter som kan bidra til at din bedrift oppnår lavere utslipp og energiforbruk.
noova_kontor (43 of 44) (1)
"Noova kom inn og hadde en gjennomgang på strømforbruket vårt og kom med gode innspill på tiltak for å redusere forbruket. Så med hjelp av disse tiltakene og relativt enkle grep har vi redusert strømforbruket med 19% i 2022. Noova har også god kundeoppfølging og en bra softwareløsning på strømforbruket."
Geir MolbergCFO, IK Norway

 

Lyst å vite mer?

Ønsker du å bli kontaktet?
Vi hjelper deg gjerne med å optimalisere energibruken for din bedrift.

 

Her finner du vår kontaktinformasjon ↗

Kontakt

Vi hjelper deg gjerne med å optimalisere energibruken for din bedrift.

 

Hva kan vi hjelpe med?

 

Det skal være lett å være kunde i Noova, du skal slippe lange telefonkøer og ventetid. Vårt mål er å sikre at du har en god opplevelse når du bruker våre tjenester. Så ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger assistanse - vi er her for deg!