Skip to content
Løsninger for å effektivisere og redusere bedrifters energiforbruk - Noova
 
 
Effektiv håndtering av energiforbruk
er en viktig faktor for å sikre
lønnsomhet og bærekraft 

Løsninger for å
effektivisere og redusere
bedrifters energiforbruk

Fellesnevneren
Våre kunder har alle et mål om å ha bedre kontroll på sitt energiforbruk, samt å redusere kostnadene og øke effektiviteten.

Våre spesialitetsområder er innen eiendom, industri og kjedevirksomhet. Disse næringene har størst innvirkning på klimaet, og å sikre effektiv bruk av energi for bedrifter i disse bransjene er avgjørende for å flytte samfunnet til en mer bærekraftig fremtid.

Eiendom

Eiendomsselskaper er ansvarlig for viderefakturering av strøm- og energikostnader til leietakerne. Å finne løsninger som gir oversikt, kontroll og reduserer strømforbruk kan gjøre eiendomsselskaper mer attraktive for investorer og leietakere. Dette vil også være et bidrag til en bærekraftig utvikling.

Les mer →

Industri

Industri- og produksjonsselskaper har en betydelig andel av utgiftene sine knyttet til energikostnader, og det er derfor viktig å optimalisere energiforbruket for å redusere kostnader og forbedre bunnlinjen.

 

Les mer →

Kjedevirksomhet

Kjedevirksomheter har flere lokasjoner som de må ha kontroll på og ønsker å ha en sentralisert oversikt over energiforbruket. Energikostnadene kan være uoversiktlige, og det kan være utfordrende å oppdage feil og identifisere besparelsesmuligheter.

 

Les mer →

Løsningen
Få samlet all energidata i et system

En enkel plattform for energiovervåkning

 

Gjennom grundig kartlegging, rådgivning og overvåking hjelper vi deg med å sette energidataen din i system for å gi deg en bedre oversikt og unngå at du bruker mer energi enn nødvendig. Utforsk hvordan Noova, vårt energiovervåkningssystem kan hjelpe deg med å ta tilbake kontrollen. 

Les mer
Noova - En enkel plattform for energiovervåkning

Hva sier kundene?

Vi har erfaring med å hjelpe en rekke forskjellige kundegrupper,men har spesielt fokus på eiendomsselskaper, industri og kjedevirksomheter

Kundecaser →
Vi er en stor aktør, vi setter fotavtrykk og derfor er det viktig at vi jobber bevisst med løsninger som er bærekraftige for fremtiden. Noova gir oss innsikt i hvor energitapet er i restaurantene, vi går da inn å fysisk sjekker hva som er problemet. Vi trenger data for å se hvor vi kaster bort energien vår, da kan vi jobbe bevisst med forbruket for å ta de riktige beslutningene
Ronny SigbjørnsenMcDonalds
IK har samarbeidet med Noova i et år nå, og det har vært et svært godt samarbeid. Noova kom inn og hadde en gjennomgang på strømforbruket vårt og kom med gode innspill på tiltak for å redusere forbruket. Så med hjelp av disse tiltakene og relativt enkle grep har vi redusert strømforbruket med 19% i 2022. Noova har også god kundeoppfølging og en bra softwareløsning på strømforbruket.
Geir MolbergCFO, IK Norway
Ved hjelp av innsikt, analyser og veiledning fra Noova har vi fått stålkontroll over energibruken i bedriften, og det har gitt store resultater. Jeg fikk virkelig en aha-opplevelse da jeg skjønte hvor lett det var å gjøre noe med energibruken. Det var bare noen få grep som skulle til. Vi trodde vi hadde ventilasjonssystemet regulert, men det viste seg at det stod nesten på for fullt om natten og i helger. Jeg hadde aldri forventet at vi kunne kutte hele 40 prosent.
Kjetil SkaarenDaglig leder, OEG Offshore
Med god kunnskap og ny teknologi har Noova gitt oss innsikt i hvordan vi bruker energi og hva som er viktigst å overvåke og tilpasse for å skape et bærekraftig og optimalisert energiforbruk. Noova er både proaktive og dedikerte, og hjelper oss med å redusere energiforbruket vårt. Det har de lykkes med i samarbeid med vår driftsavdeling. For oss er det viktig å ha innovative og løsningsorienterte leverandører. Noova har benyttet seg av ny, spennende sensorteknologi som gir oss et godt bilde av vårt faktiske forbruk og bruken av kontorlandskapet, og hvordan vi kan fortsette å jobbe energismart i fremtiden.
Gert GillDaglig Leder, Factory no.7 Property AS
Det er viktig for oss å levere utmerket oppetid på alle våre tjenester, inkludert kjøling. I alle tekniske anlegg oppstår det fra tid til annen feil, og da er det viktig for oss at vi har god respons og dermed avverge eventuelle konsekvenser for våre leiekunder. Vi bruker sensorer og Noovas EOS system for å overvåke dette. Systemet er tilpasset våre KPI`er, om en av eiendommene overstiger forventet forbruk vil vi også få et varsel
Robert LiddardSmedvig

 

 

Kontakt oss

Interessert i å
lære mer?

 

Send inn kontaktskjema eller finn vår 
kontaktinformasjon her↗.

Aktuelt

Bli med oss og lær hvordan du kan redusere
energikostnadene dine og samtidig bidra til
et mer bærekraftig energiforbruk.

Abonner på energibloggen