Skip to content
Lukk
Bestill demo
Logg inn
no
Bestill demo
Logg inn

Vi ønsker å være med på å skape en bærekraftig fremtid, og tilbyr derfor en omfattende rapportering av energiforbruk og utslipp. Vi analyserer den klimapåvirkningen din virksomhet har og gir deg verktøyene du trenger for å redusere ditt klimaavtrykk.

I vår bærekraftsmodul har virksomheter muligheten til å sette seg mål for hvor mye energi og CO2 de ønsker å redusere. Dersom forbruksmønsteret ditt ikke samsvarer med planen, kan du enkelt legge inn en forklaring og få oppdatert plan. Kanskje har du nylig utvidet virksomheten med et nytt lokale, eller kanskje opplevde du en ekstra kald måned, noe som kan gjøre det mer utfordrende å redusere energiforbruket.

Vi sikrer at kravene for bærekraftsrapportering følges. Rapportene er nøye sammensatt, basert på pålitelig data og uten plass til for mye personlig tolkning. 

Ønsker du å søke om grønne lån med rabattert rente for klima- og miljøvennlige investeringer? Du kan dra nytte av dokumentasjonen fra vår bærekraftsmodulen for å tydeliggjøre effekten av dine investeringer.

Vi lanserer en ny og forbedret versjon av bærekraftsmodulen høsten 2023, som vil hjelpe virksomheter med å imøtekomme de nye rapporteringskravene fra EU. Denne versjonen vil også gi mulighet for nøyaktig rapportering av avfall og vann.

Noova_brand_01-1010833-1

Bærekraftsrapportering:

  • Spar tid på rapportering, Noova samler data slik at du kan generere rapporten din med bare noen få tastetrykk.
  • Dokumenter tiltakene for å redusere CO2-utslipp og energisparing
  • Hold kontinuerlig oversikt over forbruket for å sikre at du oppnår dine mål
  • Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle vår bærekraftsmodul for å hjelpe kundene våre med å imøtekomme de stadig økende rapporteringskravene 
  • Få verktøyene og dokumentasjonen du trenger for å søke grønne lån og oppfylle EU's rapporteringskrav. 
noova_kontor (43 of 44) (1)
"Noova kom inn og hadde en gjennomgang på strømforbruket vårt og kom med gode innspill på tiltak for å redusere forbruket. Så med hjelp av disse tiltakene og relativt enkle grep har vi redusert strømforbruket med 19% i 2022. Noova har også god kundeoppfølging og en bra softwareløsning på strømforbruket."
Geir MolbergCFO, IK Norway

 

Lyst å vite mer?

Ønsker du å bli kontaktet?
Vi hjelper deg gjerne med å optimalisere energibruken for din bedrift.

 

Her finner du vår kontaktinformasjon ↗