Noova åpner nytt kontor i Trondheim

Vi i Noova ønsker å være tett på for å hjelpe våre kunder å ta mer bærekraftige valg, kutte i strømforbruket og bli mer energismarte. Dette er bakgrunnen for at vi nå inntar Midt-Norge!

En liten feil, kan få store konsekvenser for strømregninga

Robot Norge greide å kutte 25 prosent av strømforbruket sitt, etter en enkel gjennomgang. Noova mener mange bedrifter kan gjøre det samme og spare store beløp.

Nye strømrekorder – fastpris gir deg trygghet

Høstens høye strømpriser gjør at flere vurderer fastpris. Fastpris kan spare deg for store beløp når prisene stiger, men det er et par ting du bør huske på.

Energismart hos Fabrikkveien 7 med Noova & Disruptive Technologies

Energibruk-historien hos Fabrikkveien 7 er en vi har hørt litt for ofte; det brukes mer energi enn hva bygget krever.

Slik kan sensorteknologi designe fremtidens kontorlandskap

Selskapet, som ledende innen olje- og gassproduksjon i Norge, er i front når det gjelder å utnytte innovasjon og teknologi for å gjøre olje- og gassektoren både tryggere og mer bærekraftig.

Noova etablerer kontor i Trondheim

Noova fortsetter sin ekspansjon og vi etablerer oss nå i Trondheim for ytterligere å styrke vår lokale tilstedeværelse i hele Norge. Nå leter vi etter engasjerte medarbeidere som ønsker å bistå både nye og eksisterende kunder med bærekraftige og lønnsomme energivalg i sin hverdag.

Kuttet strømkostnaden med 40%

Etter kun én måned som kunde av Noova hadde OEG Offshore nesten halvert strømregningen. – Jeg fikk virkelig en aha-opplevelse da jeg skjønte hvor lett det var, forteller daglig leder Kjetil Skåren.

Ønsker du å sikre at din bedrift kjøper fornybar energi?

Vi i Noova ønsker fra nå av å inkludere opprinnelsesgarantier i alle våre leveranser. Hva betyr det for deg som kunde? Jo, at din bedrift kun vil få energi fra garantert bærekraftige energiprodusenter.

Ikke la deg skremme av høye strømpriser 

Dagens strømpris-boom gjør mange nervøse, men
bedriftens energikostnader kan kuttes radikalt. Vi i Noova viser deg hvordan.