Treff kollegaer,jobb smartere

Ønske om en fleksibel arbeidshverdag har kommet for å bli. FLX gjør det enklere å planlegge og koordinere arbeidshverdagen uansett om du skal jobbe hjemme eller på kontoret. Med FLX kan du enkelt se om teamet ditt kommer på kontoret og hvor de sitter, og du kan selv booke deg en plass.

  • Reserver din favorittplass
  • Se hvem andre som kommer
  • Planlegg samarbeid
  • Spar tid ved å jobbe hjemme

Bærekraftigkontorløsning

Kontorlandskapet kommer til å gå gjennom store endringer de neste årene. Med FLX får du tallbaserte fakta så du lettere kan se behovene på din arbeidsplass. Med denne innsikten kan du optimalisere arealeffektive og energismarte kontor. I tillegg får du dokumentert reisevaner og miljøavtrykk, for god bærekraftsrapportering.

Ta kontakt

Små sensorer,smarte valg

FLX kan brukes både med og uten sensorikk. Trenger du
sanntidsdata om bruken av kontoret installeres en liten sensor under hvert skrivebord.

– Innsikten fra FLX gjorde at vi blant annet kunne optimalisere
strømforbruk og rengjøringsrutiner til faktisk belegg i lokalet. Med FLX så vi også at vi trengte flere sosiale soner, forteller lederen i en av de første bedriftene som tok i bruk FLX.

Enkelt å installere,trygt å bruke

Ansatte og arbeidsgiver får tilgang til FLX både gjennom en app (IOS og Android) og nettleser. Innloggingen er den samme som brukerkontoen din på jobb, og personopplysninger ivaretas etter gjeldende GDPR-regler.


FLX tilpassesdine behov

Uansett om utfordringene er strømforbruk, matsvinn eller utnyttelse av kontoret, er målet vårt å skape smarte og bærekraftige løsninger. FLX utvikles kontinuerlig, men du kjenner ditt kontor best. Sammen finner vi løsningene for akkurat din bedrift.

Kontakt oss