Noova Admin


Noova Admin er administrasjonstjenestene som sparer deg tid, energi og penger. Har bedriften mer enn ett målepunkt med flere kunder under, eller flere målepunkt fordelt på mange lokasjoner?

Samlefaktura

Spar tid og penger ved å la Noova gjøre noen administrative oppgaver. Vi samler alle deres energifakturaer, samtidig som vi passer på at du er korrekt fakturert i henhold til avgifter og tariffer. Det er mye tid spart dersom man har 20 filialer!

Leietakerfakturering

Noova sørger for at dine leietakere blir fakturert i tide, og har en løpende dialog for å sikre at leietakerinformasjonen til enhver tid er oppdatert. Noova reduserer dine administrative kostnader og samtidig passer vi på at din bedrift er korrekt fakturert i henhold til avgifter og tariffer.

Anleggsadministrasjon

Større anlegg krever ofte mer administrasjon av energiforbruket. Noova reduserer dine administrative kostnader og samtidig passer vi på at din bedrift er korrekt fakturert i henhold til avgifter og tariffer.

Revisjon av avgifter

Noova sjekker at din bedrift ikke betaler mer enn nødvendig i avgifter og tariffer. Samtidig reduserer vi dine administrative kostnader og gir deg en god oversikt over produkter og tjenester knyttet til energiforbruket.