Med det nye kontoret håper vi å kunne hjelpe enda flere bedrifter i Trøndelag og Nord-Norge og bli enda mer energismarte.

  – Vi i Midt-Norge og Nord-Norge har vært heldigere enn Sør-Norge med strømprisen, men det er ingen garanti for at prisen holder seg lave over tid. I tillegg vet vi at det er mye å hente på å bli mer energismarte i de aller fleste bedrifter.  Riktig energibruk, bærekraft og reduserte kostnader henger tett  sammen, sier Alex Sandmark.

Han er ansatt ved Noovas nye kontor på Brattørkaia i Trondheim som skal hjelpe bedrifter i Trøndelag og Nord-Norge å kutte i strømutgiftene. Mot sommeren kommer vi også til å styrke laget med enda en ansatt.

Har ambisjoner om å selge minst mulig strøm

Noova er et strøm- og teknologiselskap og vi har spesialisert oss på teknologiske løsninger som hjelpe bedriftsmarkedet å spare strøm. For å gjøre dette benytter vi oss av tekniske løsninger, tilgjengelige data, og noen ganger sensorer, for å få full oversikt og finne måter bedrifter kan kutte energikostnader.

Mye å spare også i Midt-Norge og Nord-Norge

Salgsdirektør for Noova Eyvind Kjensli er glad for at de endelig kan åpne dørene.

– Vi ser at  bedrifter i Trøndelag og Nord-Norge er opptatt av å ta bærekraftige valg, bli mer energismarte og kutte i strømforbruket sitt, og vi ønsker å være tett på kundene våre, sier han.

Kjensli forteller at de svingende strømprisene har gjort det enda viktigere for de fleste bedrifter å få kontroll over strømforbruket sitt.

 – Nordmenn er verdensmestre i strømforbruk. Vi anslår at norske bedrifter kan spare 10 til 30 prosent av strømforbruket sitt, det betyr i praksis at de kan spare strøm for milliarder. Og Trøndelag og Nord-Norge er ikke noe unntak.

 

Den billigste strømmen er den du ikke bruker: Eyvind Kjensli og Alex Sandmark mener både bedrifter og privatpersoner kan spare mye strøm ved å ta helt enkle grep.

Ønsker du å ta mer energismarte valg? Ta kontakt med Alex Sandmark på e-post alex.sandmark@noova.no  eller telefon 98 46 10 23. Du finner oss på Brattørkaia 17B i Trondheim.