Noova Logic

Bruk innovative sensorløsninger til smart optimalisering i din bedrift

Framtiden er både smart og grønn

Teknologiske fremskritt og klimahensyn stimulerer til innovasjon og nye forretningsmodeller. Også i Noova. Derfor utvikler vi løsninger for en enklere hverdag bygget på relevante data og dokumentert innsikt.

Mer enn kostnadseffektivt og miljøvennlig energiforbruk

Noovas sensorløsninger kan brukes til automatisert temperaturmåling. Men visste du at våre sensorer og kan måle blant annet kundetilfredshet, varsle om vedlikeholdsintervaller, eller sjekke at dører og porter er åpne eller stengt? Med Noova Logic setter vi dette i system slik at du opplever nytteverdien for din virksomhet.

Energioppfølgingssystem (EOS) for bedrifter i alle størrelser

Noova Logic bidrar til å redusere bedriftens kostnader og gi innsikt som gjør at du kan optimalisere din drift. Ved hjelp av avansert sensorteknologi og automatiserte prosesser blir bedriftens energiforbruk monitorert og dokumentert.

Pilotprosjekter med sanntidsinnsikt

Flere organisasjoner utvikler i dag smarte løsninger med innsikt fra Noova Logic. Ved hjelp av IoT-teknologi kombinerer vi sensordata og forbruksdata for energi i sanntid. Du får unik innsikt i hvordan hendelser og endringer i ditt bygg påvirker det faktiske forbruket. Gevinsten er en mer miljøvennlig drift, samtidig som bedriften sparer tid, energi og penger.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat