Noova Logic

Bruk innovativ sensorteknologi til smart optimalisering i din bedrift

Framtiden er både smart og grønn

Teknologiske fremskritt og klimahensyn stimulerer til innovasjon og nye forretningsmodeller. Også i Noova. Derfor utvikler vi løsninger for en enklere hverdag bygget på relevante data og dokumentert innsikt.

Bærekraftig energiforbruk

Sensorteknologien til Noova Logic kan blant annet brukes til automatisert temperaturmåling, måling av kundetilfredshet, varsling om vedlikeholdsintervaller, eller for å kontrollere om dører og porter er åpne eller stengt. Sensorene har mange bruksområder, og tjenesten kan tilpasses din virksomhets behov. Med aktiv energiledelse sørger Noova for at din bedrift får et mer logisk og bærekraftig energiforbruk, samtidig som du sparer penger.

Slik kan du få et mer bærekraftig energiforbruk

Energioppfølgingssystem (EOS) for bedrifter i alle størrelser

Noova Logic bidrar til å redusere bedriftens energikostnader og gi innsikt som gjør at du kan optimalisere din drift. Ved hjelp av avansert sensorteknologi og automatiserte prosesser blir bedriftens energiforbruk monitorert og dokumentert.

Få et logisk energiforbruk

Pilotprosjekter med sanntidsinnsikt

Flere organisasjoner utvikler i dag smarte løsninger med innsikt fra Noova Logic. Ved hjelp av IoT-teknologi kombinerer vi sensordata og forbruksdata for energi i sanntid. Du får unik innsikt i hvordan hendelser og endringer i ditt bygg påvirker det faktiske energiforbruket. Gevinsten er en mer bærekraftig drift, samtidig som bedriften sparer tid, energi og penger.

Smart sensorteknologi på Undheim

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat