Aktuelt
Jun 18, 2018

-Gildt å dele med hverdagshelter

Noova deler av sitt overskudd og vil anerkjenne hverdagsinnsatsen til lokale lag og foreninger i hjemkommunen Gjesdal.

I 2018 får Oltedal turn, Oltedal fotballklubb, Rockefår og Væren dansering, Ålgård menighet (Fin fredag og Large) og Ålgård håndballklubb 30.000 kroner hver til å drive fritidsaktiviteter for barn og unge.

- Noova ønsker å gi en hyllest til hverdagsinnsatsen for ildsjelene i laget og foreningen som bruker av sin fritid for at barn og unge skal ha tilgang til allsidige fritidstilbud, sier daglig leder Morten Eide i Noova.

Bedriften har tildelt kulturmidler siden 2012. Det er Kulturavdelingen i Gjesdal kommune administrerer ordningen på vegne av selskapet.

– Vi tjener mer, og vi synes det er gildt å dele. Vi har selv vokst opp med lag og foreningsarbeid, og for at kommunen skal være et godt sted å bo, trenger vi ildsjeler som står på. Dette er vår måte å hedre hverdagsinnsatsen til alle disse ildsjelene, sier Morten til Gjesdalbuen.

I år var det også en ekstra tildeling på 10.000 kroner til Søppelgjengen, en gruppe godt voksne som legger sin ære i å rydde og holde det pent langs veier og offentlige områder rundt Ålgård.

Les mer i Gjesdalbuen (betalingsmur)